Personal training

Personal training

Heb jij specifieke doelen voor een groter of gespierder lichaam, dan is hier krachttraining voor nodig. Of dit nou trainingen zjin met eigen lichaamsgewicht, lichte gewichten of zware gewichten een juiste houding is hierin onmisbaar. Personal training is wat voor jou als je denkt dat je wel wat begeleiding kan gebruiken onderweg naar je doel. 

Krachttraining/personal training kan op verschillende manieren ingedeeld worden afhankelijk van je doelen. Dit bespreken we tijdens het intake gesprek. Gaat je doel gepaard met zware gewichten dan ben je welkom in mijn home-PT studio. Hoef je voor je doel niet te werken met zware gewichten kan ik op locatie langskomen om je workout uit te voeren. 

Kom langs in mijn eigen home-studio en werk aan je doelen! Heb je zelf materiaal thuis staan maar weet je maar niet wat je er allemaal mee kan doen? Ik kom graag langs om jou te helpen met een mooi schema wat precies past bij de materialen en de doelen die je hebt!

Personal training F-active

PT Zilver

Trainingen op maat voor jouw persoonlijke doelen!

Bij personal training zilver zullen we een intake uitvoeren om jou persoonlijke doelen te bespreken. Aan de hand van de resultaten ga ik een fitnessplan opstellen die we de tweede afspraak gaan doornemen. Hiernaast zullen we een 0-meting uitvoeren om tijdens het traject de progressie te meten tijdens onze eindmeting aan het einde van het traject. Bij PT zilver zit géén voedingsschema of begeleiding. 

PT Goud

Trainingen op maat inclusief voedingsschema & begeleiding

Het grote verschil tussen zilver en goud is het voedingsaspect. Door je lichaam van de juiste brandstof te voorzien zul je meer energie hebben voor je workouts en daardoor je resultaten sneller bereiken. Naast het opstellen van een persoonlijk voedingsplan hebben we naast onze trainingsmomenten een los contact moment om de progressie van je voedingsschema te bespreken. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je eens vrijblijvend kennis maken? Bespreek graag de mogelijkheden met je om jouw doelstellingen te realiseren. Neem gerust contact op.