Who is F-active training?

MEET YOUR COACH

Mijn naam is Floriano de Haan, ik woon met mijn vriendin en minihusky in Arnhem en ik ben eind 2021 gestart met mijn eigen onderneming F-active Training.

Mijn jongensdroom was gymleraar worden. Sport heeft altijd centraal gestaan in mijn leven. De rode draad daarin is vechtsport. Naast voetbal, fitness en tennis heb ik door de jaren heen een tal van vechtsporten beoefend: Tang Soo Do, Hap Ki Do, Dim-Mak, Judo, Jiu-Jitsu, MMA en Kickboksen. Ik besloot van deze passie voor sport mijn beroep te maken en inmiddels ben ik aardig in de buurt van mijn jongensdroom terecht gekomen.  

In mijn studententijd heb ik het CIOS en de opleiding Sport & Bewegen afgerond. Tevens ben ik gecertificeerd zelfverdedigingsinstructeur en lifestylecoach. 

De afgelopen 5 jaar heb ik als fitnessinstructeur in een gezondheidscentrum gewerkt met uiteenlopende doelgroepen: jonge mensen, oudere mensen, mensen die veel trainen, mensen die jaren niet hebben gesport en het vooruitzicht willen oppakken, gezonde mensen en mensen met fysieke en/of mentale uitdagingen. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal en iedereen heeft zijn eigen doel. Ik zie het als mijn persoonlijke doel om andere te helpen het sporten te integreren in hun leven op de manier waarop zij dat willen. Of het nou gaat om meer zelfvertrouwen te creëren, gezonder leven, lekker sporten als uitlaatklep of werken aan specifieke wensen ten aanzien van het lichaam, ik vind het allemaal even leuk. 

Floriano de Haan

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je eens vrijblijvend kennis maken? We bespreken graag de mogelijkheden om jouw doelstellingen te realiseren. Neem gerust contact op.